tag:blogger.com,1999:blog-850995426393166463.post5726655861922931541..comments2023-04-06T21:00:49.462+02:00Comments on Silom kuvar : PALANAČKA HIPOKRIZIJAselakhttp://www.blogger.com/profile/17337072528417873853noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-850995426393166463.post-81265499591879501072016-01-10T22:18:49.537+01:002016-01-10T22:18:49.537+01:00Sad pročitah tek... znaš šta? Uvek će biti tekstov...Sad pročitah tek... znaš šta? Uvek će biti tekstova tipa ja-sam-zapalio-i-super-mi-je i onih pljuvačkih. Pročitam ih ponekad iz radoznalosti, jer sam i ja otišla.<br />Da se znanje i rad ovde vrednuju uverili smo se odmah. A da lekar u Srbiji ima platu koliko se ovde dobije za mini-job poput raznošenja novina i lifleta, da voz juri mnogo više od famoznih 100 km/h, da su studije besplatne i da svi studenti (domaći i strani) dobijaju karte za besplatan prevoz, da su ovde cene hrane, kozmetike i kućne hemije manje nego u Srbiji, džabe bih govorila. Neki mi ne bi verovali ni slike kad bih pokazala.<br />Da nije photoshop?<br />I možda jesam stranac, ali se ne osećam tako. Jednostavno, dom mi je tamo gde mi je porodica - ovde. I ko zna šta život nosi, možda se vratimo, verovatno ne, a možda odemo i na sasvim drugi kraj sveta, nije bitno, važno je da nas cene kao ljude. Možda dođemo i u Dubaji... ;)Jovana Fa Tomićhttps://www.blogger.com/profile/05937730419032829695noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-850995426393166463.post-52293627264429168642015-12-09T15:57:37.903+01:002015-12-09T15:57:37.903+01:00Moze se napisati kritika necijeg teksta i bez pizm...Moze se napisati kritika necijeg teksta i bez pizme i omalovazavanja njihovih reci. Ali avaj, arogancija ne dozvoljava :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-850995426393166463.post-46855583965487222442015-12-01T18:39:05.306+01:002015-12-01T18:39:05.306+01:00Super tekst! Nema razloga za patetisanje i podilaž...Super tekst! Nema razloga za patetisanje i podilaženje širokim masama. Puno kod nas ima mitova, kad odeš iz Srbije, samo se ruše, jedan po jedan... Pozdrav, IvanaDolce Foodahttps://www.blogger.com/profile/10177782926420711110noreply@blogger.com